Assalamu'alaikum, hai ♥ 23 Oktober 2014 iaitu dua hari yang lepas... Seperti biasa... Aku akan buat pemeriksaan kehamilan di klin...

Berat Tak Naik Semasa Hamil

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai
23 Oktober 2014 iaitu dua hari yang lepas... Seperti biasa... Aku akan buat pemeriksaan kehamilan di klinik kesihatan berdekatan dengan kampung aku. Alhamdulillah... Dah masuk minggu ke-31.


Kalau before ni... Berat badan aku naik mendadak. Tapi... Checkup kali ni, berat aku maintain 56.5kg. Lansung statik... Tak naik! Hairan... Pelik. Kenapa jadi macam tu yer? Nurse kata... Next checkup, if berat still tak naik jugak... Aku kena refer doktor. La, sudah... Naik susah, tak naik pun susah.

Sekarang ni... Tu jelah masalah yang aku hadapi. Yang lain... So far, takde masalah. Still maintain. Nampak gayanya... Kena makan banyak balik la ni. Haha...





ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. org nagandung gitulah..
    padahal xde apa pun.. tapi bila refer2 doc tu buat kita risau..
    pstu doc cuma ckp..xde apa2..pun.. sakit plk hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petak Bunga : Tu la awak. Harap2 tak jumpa doktor dan berat badan naik next month.

      Delete
  2. Sy pling xsuka jmpa doktor.. Hihi.. Mlas nk dgr bebelan.. Jmpa nurse tu ok lg..

    ReplyDelete