Assalamu'alaikum, hai... Selamat petang semua. On the way balik dari office tangan gatal nak check akaun Nuffnang . Haha... Insti...

Lengkaplah Sudah Yang Ke-60

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Selamat petang semua. On the way balik dari office tangan gatal nak check akaun Nuffnang. Haha... Instinct kuat sangat kot kata ada Cpuv baru. 



Yelah... Lately, banyak betul BE bertepek di blog para blogger right. Tu yang bertambah semangat nak update. Cuma... Bila waktu bekerja. Seriously, aku memang takde masa nak update blog. Lagi... Sekarang aku tengah pregnant... Lepas lunch, confirm nak kena rehat kejap before sambung balik kerja. Aku rasa... Right now, aku lebih banyak update masa weekend je. Tapi... Aku tetap bersyukur, even jarang update... Pihak Nuffnang still memberi BE kepada blog aku. Alhamdulillah... Kempen dari Proton PCC merupakan BE ke-60 blog ni. Tak sangka banyak jugak dah rezeki hasil dari berblog aku dapat. Alhamdulillah...

Tahniah! Buat diri sendiri. Bukan nak riak, tapi untuk memotivasikan diri agar terus memperbaiki penulisan blog. Semoga semangat itu berterusan hendaknya...




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. tahniah fiza,rezeki alia dan baby,Alhamdulillah..semoga terus rajin update.hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah fiza.macam mana nak join nuffnang ni.huhu..baru aktif ber blog sbb blh guna hp..jika guna pc jgn harap le nak berblog

    ReplyDelete