Assalamu'alaikum, hai... Sambil layan Ghajini , part iklan... Aku online guna handphone. Lagipun Alia tengah sedap tidur. So, che...

13 CPUV Tengah On Going

/
0 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Sambil layan Ghajini, part iklan... Aku online guna handphone. Lagipun Alia tengah sedap tidur. So, check apa yang patut. Lama dah tak check Nuffnang. Alhamdulillah... Ada 13 Campaign tengah running. Rezeki Alia dan baby agaknya.


Masa blogwalking baca entri kengkawan pasal earning takde, tapi iklan berganda ada jugak. Setakat ni... Aku punya Cpuv ada earning even... Ada 1 campaign tu ada 3 gandaan. Alhamdulillah. Maybe ketiga-tiga jenis saiz campaign tu kot yang dorang kira. Tu yang sampai gandaan 3. Tu cuma jangkaan aku. Tapi apa-apa pun thanks to Nuffnang kerana sudi bagi BE even blog ni jarang di update.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: