Assalamu'alaikum, hai... 30 September 2014 , hari terakhir bulan September... Dan esok muncul pulak hari pertama bulan oktober. B...

Hujan di bumi Betong

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
30 September 2014, hari terakhir bulan September... Dan esok muncul pulak hari pertama bulan oktober. Bermakna.... Lagi 4 hari seluruh umat Islam akan menyambut hari raya qurban. Alhamdulillah... 


Huhu... Mengantuknya mata. Pagi ni seawal 6:30 pagi aku dan hubby bertolak dari rumah ke tempat kerja. Sepanjang jalan kami ditemani hujan. Disebabkan mata mengantuk... Aku lansung takde mood dan no idea untuk berbual dengan hubby. Sampai ke office tak bercakap.

Aku kalau dah mengantuk, plus air-cond sejuk dan cuaca yang sejuk. Mahunya dilayan. Semalam tak boleh nak lelapkan mata. Entah! Banyak sangat berfikir kot.

Alahai... Cuaca mendung ma... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Sy kadang2 senyap juga dalam kereta..sebab duk koyass..haha

    ReplyDelete
  2. Kat KL hari2 hujan...siap banjir lagi

    ReplyDelete