Back to Top

19 September 2014

Software untuk buat peta dengan mudah...



Assalamu'alaikum, hai...
Lama dah tak buat peta. Dulu just lakar guna pensil je. Tapi... Sekarang zaman teknologi. So, pasti ada software untuk buat peta dengan mudah. Beberapa hari yang lepas aku try buat peta arah ke office untuk dimasukkan ke laman website. Beria... Ialah aku google software untuk buat peta... Padahal aku pernah guna time kat universiti dulu. Macammanalah boleh lupa. Huhu...


Apalagi... Dengan kadar segera aku memuat turun software microsoft visio. Sangat praktikal dan mudah untuk buat peta... Siapa nak kawin boleh guna untuk buat peta di kad kawin. Bukan tu je... Software ni pun boleh guna untuk buat carta organisasi, diagram dan sebagainya. Tak sampai dua hari boleh siap.


1 comment: