Assalamu'alaikum, hai... Selamat malam... Mesti ada yang pergi open house kan. Aku pulak tak pergi mana-mana malam ni. Layan si ...

Tonton Balada Pencinta

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Selamat malam... Mesti ada yang pergi open house kan. Aku pulak tak pergi mana-mana malam ni. Layan si budak Alia je kerja. Sian pulak dia... Siang kena tinggal 12 jam. Tak kan malam pun aku nak sia-siakan masa untuk bersama dia dan hubby kan...


Alia tengah nyusu sambil layan upin upin. Aku dengan hubby pulak tengah tengok filem balada pencinta, tv3. Tak silap... Filem ni pernah di tayangkan di pawagam tahun lepas right. Tapi... Aku tak tengok pun...

Not bad'lah jalan ceritanya... Kisah cinta antara Aisyah (Siti Saleha) dan Amir (Johan Asari) yang mendapat tentangan disebabkan darjat yang berbeza. Jom... Tengok sampai habis.

Cuma tulah... Jalan ceritanya agak mendatar...




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. comel Alia tengah nyonyot boto susu.hehe

    oh ye selamat hari raya fiza,salam kosong2!

    ReplyDelete