Assalamu'alaikum, hai... Dah seminggu tak check akaun Nuffnang . Tetiba semalam teringin nak check. Hehe... Sejak akhir-akhir ni ...

Dapat CPUV Lagi Dari Nuffnang

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Dah seminggu tak check akaun Nuffnang. Tetiba semalam teringin nak check. Hehe... Sejak akhir-akhir ni aku malas nak check. Takut tangan gatal nak cashout. Ingat nak tunggu amount tertentu seperti yang dihajati baru nak cashout. 

Yelah! First cashout haritu... Gatai sangat terus buat. Tu yang tak nak tu. Target kali ni... Nak cashout before due bulan 11 nanti. Insya Allah...


Alhamdulillah... Jumaat dapat 1 lagi Buffered Earning dari Nuffnang. Terima kasih pihak nuffnang dan jugak geng blogger yang sudi jengok sini. Pada yang nampak iklan di bawah...

Iklan dari HP PC DEMAND GEN DIGITAL
Nak tahu infonya bolehlah klik if tertengok tertayang di kiribawahatas blog ni. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. haa..kemhain besaq lg ditepeknya banner iklan tu..
    tp time sy mai ni xkeluar pulak dia..nnt sy dtg lg yea
    :)

    ReplyDelete