Assalamu'alaikum, hai... Start keja haritu until now, aku asyik kepenatan. Padahal kerja kat office takdelah banyak sangat. Fir...

Mengandungkah Aku?

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai...


Start keja haritu until now, aku asyik kepenatan. Padahal kerja kat office takdelah banyak sangat. First month aku di office still didatangi "bulan wanita". Haha... But... For this month macam pelik pulak... Hanya berlaku dalam satu hari dan sikit. Namun, aku tak naklah berharap sangat. Nanti kecewa bila dapat result negatif. Ye tak? Nak tak nak aku kena tunggulah until hujung bulan ni untuk buat Urine Test Pregnancy. Doakan ia positif ek. Hehe...

Tapi serius... Sejak akhir-akhir ni aku cepat lapar. Lepas tu cepat pulak kepenatan. Bayangkan... Naik tingkat 3 je pun jaga budak exam. Dah termengah-mengah. Adakah itu tanda-tanda awal mengandung.

Masa mengandungkan Alia dulu... Takdelah menghadapi situasi sebegini. Simptom-simptom mengandung tu memang jelas diketahui. Adakah benar kata orang tua-tua... Mengandung anak lelaki, tandanya takdelah payah sangat sampai termuntah-muntah. Tau... tau mengandung. Hai... Entahlah.

Lama tak update... Tetiba update. Merapu tak sudah. Haha... Actually, sekarang ni aku tengah setup email staff mengikut hosting berbayar. Boring! terus bukak blog. Rindu katanya nak menulis. Padahal... Bukan ada idea sangat pun. Sekarang ni... Blog aku memang terabai terus. Nak blogwalking lagilah... Memang tak! Minta maaflah yer pada yang bertandang. Insya Allah. Nanti ada masa... Aku terjah ok!




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments: