Back to Top

12 April 2014

DAH BERAPA EPISOD DAH?



Assalamu'alaikum, hai...
Sejak dah bekerja ni... Masa untuk aku menonton tv pun kurang. Yelah! Balik kerja pun sampai rumah dah pukul 6 petang. Sampai je... Terus ambik Alia. Lepas puas peluk cium... Penat pun dah kurang. Terus mandikan Alia pulak. Bab memasak... Mak ngan adik selalu buat. Kalau dorang lambat. Baru aku take over. Dulu masa belum kerja... Kemain mengeluh... Kata bosanlah. Bila dah kerja... Mengeluh pulak... Kata penat. Memang tak reti nak bersyukur lansung kan.

Gambar daripada Sumber

Berbalik pasal tv. Sekarang ni... Slot akasia berjudul "Aku isterinya" tengah ditayangkan di tv3. Tak silap... Anzalna Nasir dan Izzue Islam berlakon kan. Langsung tak menyempat nak melayan. Dah berapa episod pun aku tak tahu. Top-top dah episod akhir dah cerita Aku isterinya. Langsung tak tengok. Entahla... Macam takde nafsu nak tengok tv dah sekarang ni. Adakah itu perasaan para wanita bergelar ibu bekerjaya? Ke aku sorang gitu. Haha...

Lama haish tak update blog gara-gara kerja. Alhamdulillah... Right now, website yang aku buat dah nak hampir siap. 25hb nanti... Pengarah suruh bentang. Huhu... Sabo jelah...


No comments:

Post a Comment