27 March 2014

SIBUKLAH SANGAT!!!



Assalamu'alaikum, hai...
Lamanya tak updated blog. Huhu... Rindu pulak nak updated. Semenjak masuk kerja... Blog mula aku abaikan... Sedangkan ada beberapa Buffered Earning tengah on going. Nak buat macam mana... Bila ada anak dan bekerja... Sudah semestinya... Banyak kekangan untuk updated blog. Pada yang belum aku balas kunjungan blogwalking... Ampun dan maaf aku pohonkan. Insya Allah... Weekend nanti aku terjah korang ek! Hehe...


Right now, aku diamanahkan untuk membuat laman web organisasi menggunakan joomla. Dah dua tahun berlalu meninggalkan study. Pasti banyak benda aku dah lupa. Haha... Nak atau tak... Aku kena study balik... Bagaimana membuat laman web menggunakan joomla... Terutamanya... Joomla 3.0. Pening... Kepala wo...


6 comments:

  1. Assalammualaikum...fiza,

    Insaalalh memahami keadaan kekawan yang sibuk,, mselim3 kekadang ada masa sibuk gak.. xper insaallah pape nanti visit fiza.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Bila dah bekerja mmg sibuk kan Fiza?.kmi memahami...hehe..
    selamat bekerja ya..:)

    ReplyDelete
  3. kalau dah bekerja macam tu la...terkejar sana sini...good luck for joomla 3... hehe...

    ReplyDelete
  4. Take your time babe. Dahulukan mana yg penting.

    ReplyDelete
  5. takpeee.. biasakan diri dgn keje dulu.. dh boleh tangkap semua urusan keje.. pasti selepas itu lebih senang dan tenang untuk berblog.

    ReplyDelete
  6. dah kerja amcam ni la fiza,tak terkejar nak buat semua benda..

    selamat bekerja,semoga dipermudahkan

    ReplyDelete