Assalamu'alaikum, hai... Alia dah mula menyukai susu Dumex Dugro perisa asli . Alhamdulillah... Dalam sehari sampai 6 botol...

Kuat Minum Susu, Tapi Kurang Makan

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...


Alia dah mula menyukai susu Dumex Dugro perisa asli. Alhamdulillah... Dalam sehari sampai 6 botol susu dia minum. Cuma... Seminggu ni... Dia kurang makan. Menyusu je lebih. Makan pun... Kalau dah 5 kali suapan. Dah tak nak dah... Risau jugak dibuatnya. Bulan 5 nanti dah nak checkup 2 tahun 4 bulan. Takut pulak berat dia turun. Nanti tak pasal-pasal kena sound dengan nurse. Haha...


Hurmmm... Nampak gayanya... Kena cari alternatif untuk naikkan selera makan Alia balik ni. Alahai... Banyak benau dugaan seorang ibu kan... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. ada masa budak memang susah di suruh makan... nak susu je... selagi dia sihat tak apa lah...

    ReplyDelete
  2. Mcm anak dara saya gak lah fiza. Kuat susu tapi makan kurang.

    ReplyDelete
  3. rasanye kalo dia suka minum susu tak turun berat dia kan~ kalo kurang minum n kurang makan baru risau.

    ReplyDelete
  4. nampak gaya mamanya kena jadi super chef la mcm tu

    ReplyDelete