Assalamu'alaikum, hai... Entah! Manusia di akhir zaman dah kot. Ada ke search best kena rogol. Subhanallah... Kedudukan pertama t...

Best Kena Rogol?

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Entah! Manusia di akhir zaman dah kot. Ada ke search best kena rogol. Subhanallah... Kedudukan pertama tau dalam keywords akaun Nuffnang aku minggu ni. Terkejut tengok. 


Ya Allah... Ada ke best kena rogol yang dicari. Hairan aku. Best ke kena rogol?... Hai... Pelik-pelik... Lagi-lagi orang yang merogol tu tak dikenali. Macam-macam. Takde kerja latu... Search benda-benda pelik. Sabar jelah...




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. Nauzubillah...entry ape yg melekat dgn keyword tu kak?

    ReplyDelete
  2. macam2..macam takde benda lain je nak search

    ReplyDelete
  3. isk! macam2 lah kan depa ni cari..ntah apa2...menakutkan...

    ReplyDelete
  4. Hehehe ida hanya mampu gelak... sbb ida mengaku di blog ida memang banyak cerita2 macam tu...tapi kebanyakkannya adalah tips/panduan/informasi. Serta masalah dan kepincangan masyarakat yang perlu kita kongsikan bersama untuk renungan. So Ida tak hairan la bila ramai yg cari keyword2 macam tu di blog ida.

    ReplyDelete