Assalamu'alaikum, hai... Setiap minggu beli benda yang sama. Pasti menyakitkan hati kan... Haha. Kawan aku post kat faceboo...

Wordless Wednesday | Disebabkan Selalu Hilang...

/
12 Comments


Assalamu'alaikum, hai...


Setiap minggu beli benda yang sama. Pasti menyakitkan hati kan... Haha. Kawan aku post kat facebook. Rasa lucu pun ada. Tapi elok jugak buat macam ni. Cuma... Berkesan ke?
Ada tak hadapi masalah anak selalu hilang peralatan menulis?





ARTIKEL LAIN DI SINI

12 comments:

  1. hahaa... kekadang tu bagi hari ini balik sekolah dah tak de...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msred : Haha... Rasanya ramai yg hadapi masalah sebegini. Tapi biasanya tahap 1 je kan. Bila dah masuk darjah 4 ke atas maybe dah kurang barang nak hilang.

      Delete
  2. hahaha semalam Danish baru je kena marah dgn bapak dia sbb pemadam hilang.. rasanya dgn cara ni tak berkesan kot sbb budak2 skrg tak mcm kita dulu2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaza : Tu la... Rasanya mcm tak praktikal. Tau jelah budak sekarang. Bukan boleh sangat bezakan barang orang dengan barang sendiri. Semua nak bantai...

      Delete
  3. teringat masa sekolah rendah dulu pernah tulis macam ni.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz Aiza : oh ye ke. Fiza tak pernah pulak tulis gitu. Hehe... Tapi ada masa jugak barang hilang. Hehe...

      Delete
  4. standard la tu asik beli baru je.geram betol.

    ReplyDelete
  5. haha bagus betul kawan fiza ni..klu budak tak reti baca cmna tu?hehe..

    aiman masa tadika selalu gak hilang alat tulis semua..dh dajah 1 ni Alhamdulillah ok.mungkin sbb ada meja sorg satu.masa tadika buat kerja bercampur gaul dengan kawan2 tu yg alat tulis hilang.

    ReplyDelete
  6. Ekekeke...kalau nak letak kat stationery office ni blh juga khenn. Sbb selalu juga hilang. Asal cuti jer mesti brg hilang.

    ReplyDelete
  7. Ida dulu pun masa kecik dulu pun selalu hilang... tp sebenarnya bukan kawan curi tp ida tertinggal... bila dah tertinggal memang hilang la... sampai rumah setiap pagi emak check dulu peralatan ni sebelum ke sekolah... selalu la kena marah... semua tu memori

    ReplyDelete
  8. kalau yang baca xmkan dalam, xberkesan..hehe

    ReplyDelete
  9. muakakaka...serius kelakar Fiza...beria2 noe gelak ni...hehehe...bab hilang2 pensil..pemadam...ruler..dah biasa la...sampaikan noe beli borong...punya banyak stok kt umah tu...tension punya hal...

    ReplyDelete