Assalamu'alaikum, hai... Empat hari tak update blog. Terpaksa melupakannya seketika. Hari Khamis... Aku terima pangilan dari Poli...

Rezeki Bulan Februari

/
7 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Empat hari tak update blog. Terpaksa melupakannya seketika. Hari Khamis... Aku terima pangilan dari Politeknik Metro, Betong untuk menghadiri temuduga pegawai n41. Hari Jumaat, terus kami bertiga bertolak balik sebaik saja sesi persekolahan tamat. Nak study... Memang terhad.

Tapi syukur... Soalan yang diajukan pun hanya berpandukan resume. Hanya 1 soalan saja yang tak berkaitan... Iaitu Bilakah politeknik, Metro Betong beroperasi?. Alhamdulillah... Aku baru balik dari interview. Dua minggu lagi... Baru keputusan temuduga diketahui. Berusaha pun sudah... Selebihnya aku berserah pada Allah.

Alia pulak aku tinggalkan dengan adik. Adik kata lansung tak nangis. Alhamdulillah... Cuma. Adik cakap... Alia asyik bertanya "Mak... Mak" je.

iklan, iklan visa travel happy,

Check akaun Nuffnang. Alhamdulillah... 1 CPUV tengah on going setelah sebulan menyepi. Kali ni iklannya berkaitan Visa Travel happy. Tak menyempat lagi nak capture iklannya. Huhu...

Alhamdulillah... Ada jugak rezeki untuk bulan Februari.




ARTIKEL LAIN DI SINI

7 comments:

  1. Assalammualaikum..fiza,

    tahniah dapat cpuv , dan tahniah juga dapat interview moga berjaya yer.. insaallah.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. kita pun dapat yg sama.. congrats Fiza =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. .SA x nampak pun iklan baru..churp2 je yg menari nari.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki Fiza, Farah pun check tadi, Alhamdulillah ada yang bertenggek... *_^

    ReplyDelete