Assalamu'alaikum, hai... Lima hari tak update... Rasa macam dah sebulan. Haha. Entah! ada ke tidak yang rindu kat aku yer . Tapi....

Over Limits!

/
5 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Lima hari tak update... Rasa macam dah sebulan. Haha. Entah! ada ke tidak yang rindu kat aku yer. Tapi... Serius! Aku rindu nak bermadah kata di sini... Rindu nak membaca entri kengkawan. Insya Allah... Kejap lagi aku nak marathon untuk blogwalking. Tunggu aku datang! ok... Hehe...

Sumber gambar adalah daripada google image

Actually... Bill telefon aku over limits... Jadinya... Internet pun kena sekat. So, nak tak nak tunggu harini baru keluar bandar Bintulu untuk settle bill. Sabar jelah... Nak buat macam mana kan. Dah hampir dua tahun guna bill. Baru bulan ni first time over limits. Apa jugak aku buat ek! nak kata aku bergayut. Dengan siapalah jugak. Dah hubby depan mata. Kalau telefon orang tua aku baru 2 kali dalam seminggu. Share credit dengan mak ayah, aku rasa tak lah over sangat sampai beratus ringgit. Guna internet takdelah 24 hours. Hurmmm... Mengeluh pun tak guna. Bayar jelah...

Rasa nak guna reload balik pun ada. Tapi leceh jugak. Nak kena topup selalu. Hurmmm... Ada jugak terfikir nak guna broadband balik. Macam mana ek?




ARTIKEL LAIN DI SINI

5 comments:

  1. patutlah lama senyap..rindu juga tau.. dlm kita mguna tu, tak sedar over limit plak kan..hehe
    Aliya buat apa tu?? :)

    ReplyDelete
  2. hahaha..sama ngan akak..masuk air rasanya..sebelum rasa cina 2 kali pergi..x leh bayar..offline..semalam pegi pun tutup lagi..adoyai..rasa nak pakai prepaid lak...

    ReplyDelete
  3. oh hana rindu. adakah kak fiza rindu hana jugak? hehe hana pown bz lately. jarang dah nak BW. :(

    ReplyDelete
  4. haa..nape cmtu ek..ptt la lama xnmpak kelibat akak dlm newsfeed..hehe.
    Cek bil xde abnormal thing kot?
    camtu meh pakai dataplan clixster. 1g baru rm27.. :p

    ReplyDelete
  5. kena ambil kira pelbagai ape fza..area tmpt fza tu klu broadband laju takpe juga tukar broadband..reload mmg sedikit leceh,tp kita boleh budget guna..

    choices is in your hand.hehe

    ReplyDelete