Assalamu'alaikum, hai... Selepas penat mengharungi perjalanan balik sekolah. Akhirnya kami bertiga sampai ke rumah pada 30hb... S...

Sampai Juga Akhirnya...

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Selepas penat mengharungi perjalanan balik sekolah. Akhirnya kami bertiga sampai ke rumah pada 30hb... Semalam lansung tak update. Why?

Biasalah... Kalau rumah dah hampir 2 bulan ditinggalkan... Mesti cicak bermaharajalela menjadi tuan rumah. Habis lantai dipenuhi najis cicak tau. Huhu... Lagi semua pinggan mangkuk... Segala tok nenek barang dapur pun nak kena cuci balik. Mana tau tikus gila kencing. Takut aku haihhh part kencing tikus haa... Lagi... Pakaian dalam almari pun nak kena cuci sekali. Nasib baik... Semalam panas separuh hari... Seawal 6 pagi aku dah sidai pakaian... Haha... 

Hurmmm... Dah selesai semua, bolehla aku kembali aktif berblogging even di sini coverage seperti siput sedut. Sabar jelah... Apa-apa pun, selamat tahun baru buat semua. Semoga 2014 memberi sinar baru buat kita semua. Thanks ye pada yang sudi singgah...

Have a nice day ♥...




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. kak, bela kucing tgkap cicak...cuma jgn bela kucing ponde dah le..kerja mkn je pulak nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru.... selamat mengemas juga.. hihi

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan selamat pagi kak :) banyak perkara yang perlu dibereskan ye.. tak pe, dahulukan yg penting.. bab tikus ni memang perlu berjaga-jaga.. kita tak tahu kan..

    ReplyDelete
  4. Welcome home lah kn..hehe. .klu lama tinggal kn rmh mmg cicak suka lah kan..hehe..selamat mengemas ya..happy new year :-)

    Heh

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru 2014.. bahaya tu kalau tinggal lama..

    ReplyDelete
  6. muni pun tak sempat update semalam.balik kerja dok mengulit afia je,apa pun tak bley.hehe

    selamat kembali kerumah diucapkan pada fiza.haha

    ReplyDelete