Back to Top

25 January 2014

Layan Maharajalawak Mega 2013 Suku Akhir



Assalamu'alaikum, hai...
Semalam lepas tengok slot Zehra, Menjinak ombak... Kami bertiga layan maharajalawak mega minggu ke-11. Hurmmm... Kalau tanya aku pasal menjinak ombak... Siapa bunuh Hanani iaitu bekas girlfriend penculik Sakinah... Aku rasa, ustaz Fattah yang melakukannya. Tu pun jangkaan aku je... 

Pasal maharajalawak mega pulak... Untuk tugasan silent comedy... Aku pilih Sepahtu... Untuk tugasan karoot komedia... Aku suka group Jambu... Lawak bersahaja Yus menjadi sangat... Nak-nak dia kenakan parajuri... Lawak giler... 

Cuma tu lah... Yang tak bestnya. Aku bersependapat dengan hubby... Part men of the match... Macam dimintak-mintaklah pulak daripada peserta. Contoh ek semalam... Shuib sebut-sebut je pasal dia belum dapat anugerah men of the match dalam persembahan mereka. Sekali... Memang dia yang dapat. Kenapa ah?  adakah men of the match saja-saja je nak bagi atau berdasarkan apa. Pelik betul. Tak faham aku... Macam tak best je... 

Then... Group tersingkir pulak... Group SYJ. Untuk minggu ke-12 maharajalawak mega... Jangan-jangan group Bocey pulak tersingkir... Tu kalau berdasarkan senarai undian... Hurmmm....


7 comments:

  1. muni setiap mggut ak pnah miss tgok walaupun kadang2 smp tertido depan tv..tp malam tadi tak tgok,keja mlm plak..nti layan ulangan je a fiza..SYJ best,Bocey pun best.sygnya klu keluar..:)

    ReplyDelete
  2. tengok MLM ni tapi memang tak ambil port suku akhir ke tak...he he he, wah dah suku akhir yer...

    ReplyDelete
  3. Bunda sedang tengok ulangannya...
    Semalam tak tengok..

    ReplyDelete
  4. hana tak layan sangat. tgu habis baru tengok dekat tenet. haha

    ReplyDelete
  5. Sekarang yang tinggal semua best2 belaka

    ReplyDelete
  6. penuh tanda tanya cerita mnjinak ombak nie. haihh

    ReplyDelete