Assalamu'alaikum, hai... Nampak gayanya bila tarikh keputusan PMR 2013 keluar dah diumumkan dalam berita tadi. Sempat jugak aku d...

Semakan Keputusan PMR 2013

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Nampak gayanya bila tarikh keputusan PMR 2013 keluar dah diumumkan dalam berita tadi. Sempat jugak aku dengar even tak tengok berita. Alia ha... Dok merengek nak tidur. Yelah! Sepanjang hari atas jalan harini. Tu yang penat tu kot. Sebenarnya kami bertiga ke Kuching. Bercuti rumah mak mertua pulak before balik sekolah... Hehe. Blog pun tak ber'update kejap kan... 

Pada yang ambik result PMR 2013 pada 19 Disember ni. Mesti berdebar dan tak tenang duduk kan. Tinggal berapa hari je lagi kan... Aku pun pernah lalui... Sampai tak lalu makan selagi result tak keluar. Teruk betul. Apa-apa pun, kepada yang bakal ambik result. Apa-apa pun keputusan yang dapat. Terima dengan hati yang terbuka. Perjuang belum selesai. Teruskan usaha. If gagal... Ingatlah... Gagal sekali bukan bererti gagal buat selama-lamanya. Malah... Rata-rata insan yang berjaya... Aku percaya... Mereka juga pernah melalui kegagalan. Woooseh! Ayat tak boleh blah... 

Sabo jelah yer :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. anak buah ada sorang ambil PMR..tak sabar nak tungu result dia

    ReplyDelete
  2. Adik ipar ada amik PMR. Tak sabar nak tau keputusan dia.

    ReplyDelete
  3. erm.. tahun ni xde sedara mara ambik pmr.. spm yng ada...

    ReplyDelete