Assalamu'alaikum, hai... Pagi tadi tengok selamat pagi malaysia tv1. Ada hebahan mengenai BR1M 3.0 di mana orang ramai dah boleh...

Permohonan BR1M 2014 Secara Online

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Pagi tadi tengok selamat pagi malaysia tv1. Ada hebahan mengenai BR1M 3.0 di mana orang ramai dah boleh isi borang BR1M 2014 secara online bermula pada harini 23 Disember 2013.

br1m 3.0, br1m 2014, borang br1m 2014,
Sumber syarat permohonan br1m 2014 adalah daripada Metro Ahad

Permohonan secara online BR1M 3.0 akan tamat pada 31 Januari 2014. Menurut info lagi... Pembayaran akan dibuat pada bulan Februari. InsyaALLAH... Nanti nak try isi jugak :)

Nak isi, just klik link seperti di bawah :-





ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. siapa2 yg layak tu boleh lah isi. :)

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah.
    Dengar cerita kaedah pemberian BRIM akan diubah agar manfaatnya lebih menyeluruh dan berkonsepkan 'memberi pancing dan bukannya ikan'

    ReplyDelete
  3. nice sharing dear, kejap lagi mama isi...

    singgah menabung pagi...

    ReplyDelete
  4. ada baca paper hari tu boleh isi bermula semalam..moh kite!haha

    ReplyDelete