27 December 2013

Ingat Semua Benda Boleh Touch Screen Ke?



Assalamu'alaikum, hai...
Alia... Bila hubby dah bukak laptop. Confirm! Dia pun nak tumpang sekaki... Lucunya semalam dia siap sentuh dan slide lagi laptop hubby. Ingat laptop Lenovo Ideapad Z400 touch ke boleh swipe kiri dan kanan. Haha...




Apalagi... Hubby gelak tak ingat dunia. Sian Alia... Dah biasa sentuh note aku. Jadi semua benda pun dia ingat boleh touch screen. Sabar jelah...


9 comments:

  1. Alia tengah nk byk akal tu..nnt semua benda dia nk explore...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sura Mohd : Tu la kak... Sekarang ni semua benda dia nak main.

      Delete
  2. hihiih.... cute je...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  3. hihi.. comel je dia.. mesti dia ingat yang ada skrin ni, sume boleh touch :)

    ReplyDelete
  4. nmpk sgt alia ni cleaver!comel betul..:)

    ReplyDelete
  5. hihi.. lucu pula bila tengok gambar gelagat alia.. comel je dia.. :D

    ReplyDelete
  6. hahahhaha pandai btul. comel je alia. haha

    ReplyDelete
  7. Hahaha..dah biasa touch.. tu yg nak try kat laptop plak ya Aliya..;)

    ReplyDelete