Assalamu'alaikum, hai... Kalau semalam dok bercerita pasal Alia first time makam durian . Kali ni... Lain pulak ceritanya... ...

Berak Dalam Tidur?

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Kalau semalam dok bercerita pasal Alia first time makam durian. Kali ni... Lain pulak ceritanya...

Ni kisah before subuh tadi... Around jam 3. Alia himpit aku entah seperti orang tak selesa. Biasalah... Aku. Kalau Alia dah himpit. Automatikla aku terbangun. Aku alihkanlah dia... First tu ok lagi... Untuk kali kedua aku alih... Mata pejam lagi tu... Alia tarik baju aku. Eh! Kenapa budak ni... Bentak hatiku. Tetiba terhidu satu bau yang tak berapa nak sedap. Busuk!!!


Rupanya Alia berak dalam tidur. MasyaALLAH... Tak pernah-pernah. Even dia memang bangun pagi terus berak macam ayah dia. Tapi... Takdelah awal sangat macam kali ni. Huhu... Sabo jelah.

Sekali dalam bilik air... Walaupun sejuk. Alia tak membebellah pulak. Biasa... Kalau dah kena sejuk. Confirm! Mulut dia seperti burung murai. Tapi tidak kali ni. Lepas cuci... Alia sambung balik tidur... Sabar jelah... Sudahnya aku jugak yang tak boleh nak sambung tidur balik. 




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:


  1. dia termimpi tu..tp bagus dia eh pandai kejut ibu dia...salam kenal....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amanda Suria : Thanks Amanda kerana sudi singgah dan follow yer :)

      Delete
  2. hahahhaahhaha buat kuih time tido yer alia... mcm comellll je ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZazaMyMoon : Tu la... Sabo jelah. Nasib baik ibu dia bangun. Hehe...

      Delete
  3. haha selalunya terkencing masa tidur nie terberak. mesti alia mimpi tu sis. hik2. :D

    ReplyDelete
  4. alia tak pernah berak masa tidur ke fiza?ok la tu berak.klu sembelit lg haru.haha

    ReplyDelete