Assalamu'alaikum, hai... Bila di hotel... Free Wifi laju giler. Apalagi... Gunakanlah peluang sebaik mungkin. Semalam... Keja nak...

Terbaru Cara Mudah Buat Komik

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Bila di hotel... Free Wifi laju giler. Apalagi... Gunakanlah peluang sebaik mungkin. Semalam... Keja nak blogwalking sambil layan cerekarama sarah dan hajar. Sekali... Tertidur. Before tu aku sempat download software android... Bitstrips. Software untuk buat komik. Sangat-sangat menarik. Memang mudah nak buat komik. Aku  try buat satu... Dan ini hasilnya.


Nak buat senang je. Siap ada function tukar-tukar dia punya watak. Just click je edit avatar... 


Then... Nak tukar stail rambut, blusher atau sebagainya... Just click mana-mana function yang tertera di bawah avatar. Sangat senang!!!


Oh! Ya... Sorang blogger yang buat entri pasal buat komik guna Bitsrips ni. Tu... Yang aku kemaruk nak try. Hehe... Thanks ros_reeza.





ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. yuhuuu salam kenal,bw sambil follow sini #809

    ReplyDelete
  2. kt fb semua pun dok gila menatang ni.hehe..

    semalam muni layan gak sarah n hajar,menarik ceritanya..:)

    ReplyDelete