Assalamu'alaikum, hai... Macam manalah Alia jumpa atuk dan nenek dia. Adakah masih takut atau tak? Selepas update blog pa...

Tak Sabar

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...

Macam manalah Alia jumpa atuk dan nenek dia. Adakah masih takut atau tak?

Selepas update blog pagi tadi seawal jam 1 pagi dengan entri bertajuk playboy itu suami aku episod 2 [ LINK ]. Mata aku tak berapa nak lelap. Jasad je kat sini... Tapi... Hati dah kat kampung dah.

Today... Sekolah dah start cuti. Mesti dah plan cantik punya kan untuk isi masa cuti sekolah anak-anak. Esok kami 3 beranak balik kampung. Yesss... Cuti panjang. Tak sabar nak tunggu esok. Raya je hari tu balik. Tu yang tak sabar tu. Tapi... Esok dari sekolah ke bandar Bintulu dulu. Transit di hotel. Nak direct ke kampung boleh je... Tapi ambik masa 12 jam arr dari sekolah... 

Apa-apa pun... Semoga perjalanan kami 3 beranak selamat pergi dan balik. Pada yang bercuti... Selamat bercuti jugak yer :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. Selamat bercuti kak fiza, semoga selamat dlm perjalanan pergi dan balik

    ReplyDelete
  2. semoga perjalanan pergi dan balik selamat.. selamat bercuti.. :D

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti fiza...enjoy your holiday...

    ReplyDelete
  4. seronok bercuti..dpt balik kampong pulak haruslah tak sabar..

    ReplyDelete