18 November 2013

Tak Cari, Maka Tak Tahu



Assalamu'alaikum, hai...
Jam 8 tadi tengok berita. Tertarik dengan cerita pasal 23 orang budak hilang di Villa Nabila. Tapi... Sorang je sebenarnya.

Mula-mula dengar Villa Nabila. Aku terus capai note dan terus google. Oh! Rupanya... Villa Nabilla sebuah Villa usang hampir 50 tahun tak berpenghuni. Macam-macam version cerita seram di Villa Nabila yang aku baca sumber dari internet.  Adakah semua itu benar? Wallahu'alam... 

Apa-apa pun... Semoga adik yang hilang cepat dijumpai. Ibu mana yang tak risau...


5 comments:

  1. memang trending hari ni fiza, dan memang macam2 version cerita pasal villa nabila tu hari ni... hot betul topic ni...

    ReplyDelete
  2. memang trending topic ni fiza hari ni, hu hu hu...dan memang macam2 version pun pasal villa nabila ni...apapun semoga adik yang hilang tu ditemui...

    ReplyDelete
  3. dah jumpa dah kan~ seram jugak tengok Villa tuh~

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Cik Puan Rara : hai puan rara... Salam kenal. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog Fiza :)

      Delete