Assalamu'alaikum, hai... Selamat pagi semua. Hari ni dah Jumaat... Dan seawal pagi aku blogwalking. Singgah di blog tetamu istime...

Semakan Keputusan UPSR 2013

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Selamat pagi semua. Hari ni dah Jumaat... Dan seawal pagi aku blogwalking. Singgah di blog tetamu istimewa. Seorang guru... Yang pandai bermadah puitis. Nama pun cikgu kan... 

Menurut entri beliau... Next week... Hari Khamis... Tanggal 14 November... Keputusan UPSR 2013 akan diumumkan. Hurmmm... Biasanya... Pada tarikh tu, selepas jam 10 pagi... Bolehlah adik-adik semak keputusan UPSR 2013 mereka secara online ataupun ambik sendiri di sekolah.

Bagi aku... Seelok-eloknya. Biarlah ambik ke putusan di sekolah. Tu lah hari-hari terakhir di sekolah rendah... Zaman kanak-kanak rebina akan beralih arah... Rugi tau. Boleh jumpa kawan-kawan dan guru. Feel pun lain tau... Semangat!!! Nak tahu result kawan-kawan. 

Apa-apa pun keputusan yang kita dapat. Cemerlang atau tidak... Belajar tetap diteruskan. 

Semoga berjaya buat adik-adik yang bakal dapat result UPSR 2013 next week :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. tahun nih x de adik yang amik UPSR. kalo x cuak gak.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Kalau kita perhatikan gelagat orang ambil result ni... kadang2 ibu bapa pula yang terlebih2 excited dari anak2 hehe...ibu bapa yang lebih2 senyum lebar sampai ke telinga bila anak2 berjaya. Pengalaman ida masa UPSR dulu, emak ngan ayah pukul canang sebab ida dapat 5A, dorang yang paling gembira...sebenarnya jauh di sudut hati ida ketika itu berasa malu... ida tak tahu kenapa ida harus malu.. pelikkan. Bila ida dah meningkat dewasa baru ida tahu kenapa mak ayah perlu rasa gembira...

    ReplyDelete
  3. anak noe yg sulung akan ambik result UPSR....x tau la dpt berapa..harap2 elok la..

    ReplyDelete
  4. wah tertiba terngat zaman kanak2 rebina dedulu amik result upsr.hehe

    ReplyDelete
  5. wah tertiba terngat zaman kanak2 rebina dedulu amik result upsr.hehe

    ReplyDelete