Assalamu'alaikum, hai... Cerita semalam yang tak sempat aku nak publish. Ceritanya tentang popia. Hubby ha... Request buat kerepe...

Resepi Popia Bersalut Paling Senang!!!

/
6 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Cerita semalam yang tak sempat aku nak publish. Ceritanya tentang popia. Hubby ha... Request buat kerepek popia. Katanya... Buat makan tengok bola watson piala Malaysia. Biasalah kalau dah tengok bola. Mesti ada kudapan buat teman. Tak sah... Paling-paling pun biskut kering cicah kopi kaw-kaw... Kan!!!!

macam-macam resepi popia, popia paling senang dan jimat, popia goreng mudah,

Jadinya tetiba idea datang nak buat popia nestum. Tak pernah rasa lagi even ia antara resepi paling popular blogger selalu buat. Pernah jugak tengok blogger buat entri pasal resepi popia nestum paling mudah... Antara keyword selalu orang cari... Tu yang terfikir nak try. Haha... Kot-kot ada yang cari kat blog aku jugak nanti. Siapa tahukan... Yolah! Perasan lebih.  


Resepi popia nestum aku senang je. Aku guna 2 paket 3 in 1 nesvita nestum nestle yang dikisar halus dan ditambah 1 sudu gula... Yang jugak dikisar. Then... Bila popia dah digoreng. Ayak dan tabur jelah... Serius... Guna 3 in 1 nestum memang sedap. Berbaloi buat. Tak caya... Try buat. Confirm! Suka... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. nak try la./. kat rumah dok ada lagi 3 in 1 nestum tu.. beli lama dah, konon dah breakfast ngan nestum.. tapi, tak terminum pun.. hihi

    ReplyDelete
  2. wah mesti kalau dah start makan tak boleh berhenti ni fiza... harus cuba ni...belum pernah lagi buat popia nestum ni... thanks for sharing tau...

    ReplyDelete
  3. heee raya hari tu kita pn ada buat ni.. tp versi gulung.. titbit ni sesuai utk layan dpn tv.. ;)

    psstt rindu kat kita yer.. hehe kita pun rindu jg hehe

    ReplyDelete
  4. ada anak kecik ni tak sempat dh nak buat fiza.hehe taun lepas raya muni buat mmg laku..tp gulung2 la,pastu taruk susu tepung jugak

    ReplyDelete
  5. Erin panggil kerepek ni suci dalam debu.. Tak tahulah mana dapat nama tu.. Sebab orang kat belah utara ni panggil ia macam tu.. Tapi suci dalam debu ni memang sedap.. Sekali rasa pasti mau lagi..

    ReplyDelete