Assalamu'alaikum, hai... Alhamdulillah... Sekarang dah di kampung. Tetiba... Bila Alia tidur. Tak tahu nak buat apa. Terfikir pul...

Menariknya Infiniti Keluaran November 2013

/
8 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Alhamdulillah... Sekarang dah di kampung. Tetiba... Bila Alia tidur. Tak tahu nak buat apa. Terfikir pulak nak share isi kandungan majalah infiniti terbaru keluaran November 2013. Biasalah hubby... Majalah infiniti wajib beli. 


Berbalik pada tajuk... Keluaran bulan ni mengupas beberapa tajuk yang aku kira sangat menarik untuk dibaca. Antaranya, ialah :-
  • Rahsia tebusan Giethoorn
  • Rahsia di Solo Per Due
  • Misteri bulatan Namib
  • Tragedi 14 Februari 1929
  • Gadis pencari mayat 
  • Pesta cabut kepala angsa dan
  • Sains dan hadis, rahsia kemunculan sangkakala dan beberapa tajuk lain yang aku kira sangat menarik

Paling aku suka baca ialah mengenai sebuah restoran yang terkecil di dunia diberi nama restoran solo per due... Mean restoran untuk 2 orang je boleh masuk dan keutamaan diberi kepada pasangan bercinta tak kira as a wife and husband atau kekasih. 


Nak makan kat restoran ni... Harus tempah dahulu. Kalau tak... Kempunanlah jawabnya. Tu antara info menarik yang terkandung dalam majalah infiniti keluaran bulan ni.




ARTIKEL LAIN DI SINI

8 comments:

  1. nanti boleh la share yg lain2 lagi..:)cam best jer tajuk gadis pencari mayat tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sura Mohd : InsyaAllah kak... Nanti Fiza share ek!

      Delete
  2. oohhh.. menariknye restoran tuh. maknanye 2 pelanggan je dlm satu2 masa yer. unik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafira usof : ha'ah Zura. Dlm 1 masa... 2 orang je boleh masuk. Kiranya pemilik restoran ni tak pentingkan keuntungan tapi keselesaan dan lain daripada restoran yang lain.

      Sangat unik...

      Delete
  3. teruk tak muni takpenah tau pun kewujudan majalah ni..best2 gakcerita..menarik jugak isi kandungannya..

    restoren cmtu boleh kaya ke owner dia?kok dua org je bley masuk?hehe macam2 style ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Kutu : Tak teruk tu Muni. Kekadang... Kekangan masa membuatkan kita tak tahu dan bukannya tak nak tahu kan... Fiza dulu pun tahu pasal majalah ni. Tapi tak berminat untuk membeli.

      Bila hubby every month beli... Fiza pun tercuit gak hati utk membaca majalah ni sekali sekala if ada masa. Hehe...

      Delete
  4. mesti restoran tu hari2 full house :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ann Ishak : Tu la Ann. Strategi bisniz. Maybe owner kedai dah kaya... Dan Tak fikir pasal untung sangat... hanya untuk sediakan restoran yang unik je kot :)

      Delete