Back to Top

20 November 2013

Malas Dah Nak Layan



Assalamu'alaikum, hai...
Kalau Love you mr. Arrogant dulu... Suka nak hadap tv. Sekarang... Bila turn cerita cinta playboy itu suami aku. Malas dah nak layan. First tengok episod 1 dan episod 2... Boleh lagi layan. Bila dah tengok episod seterusnya. Rasa boringlah pulak. 

Entah...

Tak suka tengok watak Fattah Amin yang poyo giler dalam cerita ni. Pastu... Watak Chacha Maembong yang gedik tak bertempat tu... Dahla tu jalan cerita macam tak best. Tapi itu pendapat aku.

Lain orang lain pendapatnya. Jangan marah yer peminat cerita playboy itu suami aku. Hehe...


4 comments:

  1. saya pon tak tgk..satu episod pun...
    agaknya masih teringat citer 'mr arrogant' yg best tuu..hahah

    lgpun tajuk drama tuu pon buat rasa malas nak tgk... macam dok doa ke arah itu je..xmolah tgk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izan mama mia : samalah kita... Malas nak tgk dah...

      Delete
  2. samalah kita...akak pun dah tak brape nak layan cerita tu..anak2 pun dah ckp cam boring jer..kalau kat novel memang best..ceritanya byk diubah..watak dlm cerita ngan pelakon drama cam tak kena jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sura Mohd : tu la kak... Ceritanya boring. Jadinya malas dah nak layan :)

      Delete