Dua hari dah berlalu... Episod 2 Playboy itu suami aku tak review lagi. Hehe... Sambungan episod 1 okeh! Dalam dok Fina nak se...

Episod 2 Playboy Itu Suami Aku

/
4 Comments


Dua hari dah berlalu... Episod 2 Playboy itu suami aku tak review lagi. Hehe...


Dalam dok Fina nak serang Raja Adrian... Tetiba Fina hampir nak terjatuh. Nasib baik Raja Andrian sempat sambut. Saling pandang memandang berlaku di situ. Apalagi Fina... Teruja dengan ketampanan Raja Andrian.

Cerita tak habis situ lagi okeh. Bila Fina balik rumah pulak. Ayah dan ibunya dok sibuk nak sambut birthday Fisya dan Fina bersama. Namun... Fisya tak setuju. Apalagi... Fina. Redha dan membiarkan birthday party tu diadakan untuk Fisya sahaja. Bagi tidak mengecewakan Fina... Ayah dan ibunya sambut birthday Fina dengan mengajaknya keluar dinner berempat. Tapi... Fisya tak ikut pun.

Pada hari sambutan harijadi Fisya. Raja Andrian datang dan mengetuk pintu. Fina yang bukak pintu... Sekali lagi Fina teruja dengan ketampanan Raja Andrian. Apalagi... Raja Andrian. Hampir-hampir mencium Fina. Namun... Sayang beribu kali sayang. Fina sempat hadiahkan penampar singgah di pipi Andrian. Then... Fina kena marah dengan Fisya... Sebagai tanda minta maaf. Fisya sanggup keluar dengan Raja Andrian...

Episod 2 stop kat sini... Nanti sambung lagi ceritanya ye :)






ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. story line dia best..cuma pelakon agak kaku..xpe, maybe next ada penambahbaikkan kan..heee

    ReplyDelete
  2. masa episode 1 hari tu akak tgk kejap.. lepas tu terus tak tengok episode kedua hehe. masih merindui LYMR huhu

    ReplyDelete
  3. Ida baca kat sini jer lah utk jalan citenya.. nak tengok mmg tak sempat huhu

    ReplyDelete
  4. apa yg muni boleh katakan cerita ni semua pelakon tak pandai berlakon..playboy tu poyo giler,takde tanjak jadi playboy,jadi budak skema sesuai.haha..

    sory hanya pendapat seorang insan biasa yg mungkin tak pandai menilai..:)

    ReplyDelete