Assalamu'alaikum, hai... Seawal jam 6:52 pagi email notification berbunyi di handphone aku... Email dari siapakah bentak hatiku. ...

Email Dari HSBC

/
15 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Seawal jam 6:52 pagi email notification berbunyi di handphone aku... Email dari siapakah bentak hatiku. Kerja ke apa ke!... Kalau hubby tak mungkin. Jangan harapla nak email kecuali ada benda penting. Hehe...

cashout nuffnang dengan cepat,

Rupanya dari HSBC pasal Nuffnang. Actually aku dah tak ingat dah yang aku pernah cashout 29 Oktober haritu. Dasar tangan gatalkan nak tekan cashout sangat. Alhamdulillah... Rezeki Alia. Rezeki hari Jumaat... Hehe... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

15 comments:

  1. Hehe..tahniah kak..xlama cek menyusul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chot : Terima kasih... InsyaAllah Chot :)

      Delete
  2. Assalammualikum..

    wahhh... alhamdulilah rezeki..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. rezeki jumaat tu Fiza.. mst banyak amount tu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZazaMyMoon : Alhamdulillah... Sikit pun Zaza... Buat beli aiskrim Alia. Hehe

      Delete
  4. wah boleh g sopink lah lepas ni ekekeke

    ReplyDelete
  5. Email masyuk nih~
    Tahniah2!
    moga lepas nih lebih masyuk lagi.
    rezeki berblog.

    ReplyDelete
  6. sebagai pembakar semangat untuk terus berblogging ka..hehe

    http://upsidesdown.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. rezeki..alhamdulillah..:)
    akak belum lagi nak cashout nuff tu sbb ciput jer..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sura Mohd : InsyaAllah ada tu... Akak pasti blh cashout nanti :)

      Delete
  8. suspen je..rupanya rezeki masyuk..Alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan Kutu : Tu la first suspen btl. Rupanya rezeki nak msk. Alhamdulillah :)

      Delete