Assalamu'alaikum, hai... Pada yang perasan aku tak update blog. Mungkin berasa hairan. Atau... Aku yang syok sendiri je kot ingat...

Bisnes Mudah Tanpa Modal Yang Banyak!!!

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Pada yang perasan aku tak update blog. Mungkin berasa hairan. Atau... Aku yang syok sendiri je kot ingatkan korang perasan aku tak update blog. Hehe... Takpelah! 

Actually... Lebih seminggu dah aku start jual kerepek popia crispy. Alhamdulillah... Sambutan yang sungguh tak dijangka. Setiap hari mesti habis dijual. Malah ada yang call buat order. Namun... Aku jual kecil-kecilan je pun setakat ni. Jual pun dalam pasaran kelompok cikgu je. Bagi aku bisnes jual makanan memang mudah. Tapi tula... Kena rajin dan sabar buat. Huhu... 


Nak jual secara online... Setakat ni tak terfikir lagi even si Zaza ada cadangkan. Tapi... Bukan Zaza je yang cadangkan. Malah ada dua tiga orang jugak yang cadangkan. Hurmmm... Nantilah aku fikirkan. Kalau dah rezeki. Tak ke mana kan? 

Alhamdulillah... Rezeki Alia. Oh! Ya... Pada blog yang belum aku terjah. Minta maaf yer. InsyaALLAH... Slow-slow akan aku terjah jugak nanti.

Apa-apa pun... Terima kasih pada yang sudi berkunjung. Tanpa korang... Sunyilah blog aku. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. insya-Allah boleh jual secara online.. perniagaan makanan tak akan rugi sebab permintaan sentiasa ada..

    ReplyDelete
  2. betul kak, try jual online.. Insyaallah ada rezekinya,..

    ReplyDelete