Assalamu'alaikum, hai... Beberapa hari lepas... Aku update survey akaun Nuffnang aku. Perasan pulak 1 rating iaitu star untuk sk...

Terbaru Masalah 'STARS CLICK THROUGH RATIO' Di Akaun Nuffnang Hilang

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Beberapa hari lepas... Aku update survey akaun Nuffnang aku. Perasan pulak 1 rating iaitu star untuk skyscraper hilang. Aku try ler update balik html iklan skycraper di blog aku. Kot-kot blog aku yang problem. Then, sehari lepas tu. Still takde perubahan. 

Semalam seawal pagi aku check lagi... Hilang pulak semua star kat situ termasuk large rectangle dan leaderboard. Apalagi... Aku send ler tiket untuk tanyakan kenapa ia terjadi. Memang cepat perkhidmatan pihak Nuffnang... Hari yang sama aku dapat feedback seperti berikut.


Mereka kata tak bagi effect kepada earning dan jangan risau. So, tak payah ler nak risau... Maybe... Akaun Nuffnang sekarang ada teknikal problem. Tunggu jelah... If tak berubah. Hantar lagi tiket... Haha. Kalau rajin. 

Aku percaya... Bukan aku sorang hadapi masalah ini. Mesti ada blogger lain yang punyai masalah sama seperti aku...

Betul tak?




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. sy xpnh ambik kisah plak psl bintang tu selama ni.. hihii

    ReplyDelete
  2. Lme xcheck psl bintang tuh..huhuhu

    ReplyDelete