Assalamu'alaikum, hai... Kebiasaan bila petang. Mesti fikir juadah apa untuk minum petang... Tak tau nak buat apa. As a perempuan...

Kerepek Popia Spicy

/
7 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Kebiasaan bila petang. Mesti fikir juadah apa untuk minum petang... Tak tau nak buat apa. As a perempuan mesti fikir nak masak sesuatu.

Rajin tetiba datang. Aku buat kerepek popia semalam. Resepi rahsia mak aku. Kalau kat kampung... Memang laris mak jual. Alhamdulillah... Kalau aku. If ada yang order je aku buat. 1 balang RM10... 

kerepek popia, resepi terkini,

Alia suka makan. Untuk sendiri... Aku buat tak berapa nak pedas. Kalau pedas. Alia tak mau nak makan. Nak tak nak... Ada anak. Kenalah ikut selera anak tekak dia. Tambahan... Hubby pun tak suka pedas sangat... 

Bila dah siap... Tak sampai sejam. Dah habis 1 balang... Hubby dan Alia kerjakan...

Pepagi dah tayang makanan yer... Sabo jelah.





ARTIKEL LAIN DI SINI

7 comments:

  1. sambil buat keje layan nih kalo mkn!

    ReplyDelete
  2. nampak sedap.. mesti ramai orang suka kalau buat jual ni..

    ReplyDelete
  3. hee Zaza jarang sediakan minum ptg.. lagi2 kalau weekdays mmg TIDAK sama sekali.. sbb balik kerja dah lewat petang..
    Fiza tyr lah jual online kerepek tu. org msia ni mmg suka benda2 kudapan ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Zaza :: Insya ALLAH Zaza. Tengah buat perancangan nak jual online. Kalau ada rezeki. :)

    ReplyDelete
  5. nampak menarik sangat..
    haitu zura try buat kerepek popia nestum.. sedap gak.. manis.. hehehe

    ReplyDelete
  6. bila dah makan , tu mesti tak boleh berhenti.. asyik mengunyah kan :)

    ReplyDelete
  7. mmg sedap la dok mengunyah,setakat balang kecik cmni muni sorg tak cukup.hehe

    ReplyDelete