Assalamu'alaikum, hai... Isu semasa terhangat di media right now pasal majlis perkahwinan Aeril dan Wawa . Sana-sini dok bercer...

Kenapa Aeril Zafrel Dan Wawa Zainal Kahwin Sorok?

/
5 Comments



Assalamu'alaikum, hai...
Isu semasa terhangat di media right now pasal majlis perkahwinan Aeril dan Wawa. Sana-sini dok bercerita pasal mereka. 

Semalam... Aku baca section sensasi dalam Mingguan Malaysia. Terbacalah pasal pengakuan Aeril dan Wawa mengenai pernikahan mereka. Sikit info sempat aku snap...


Wallahu'alam... Kita tak tau apa sebenarnya yang berlaku. Hanya mereka dan Allah sahaja yang tahu. Apa yang mampu aku kata. Semoga mereka bahagia hingga akhir hayat... Nak kecoh pun tak guna. Perkara dah berlaku. Biarlah berlalu...




ARTIKEL LAIN DI SINI

5 comments:

  1. pastinya mereka mempunyai alasan yang tersendiri... dan semoga segalanya baik dan berjalan lancar...

    ReplyDelete
  2. sememangnya hana minat dengan aeril nie. haha

    ReplyDelete
  3. Ermmm Ida tak tahu sangat pasal dorang ni...maybe jarang tengok tv kot...ok kak Fiza selamat hari raya aidil adha ya

    ReplyDelete
  4. kadang meluat bila baca kes2 mcm ni.. apa lah salahnya mengaku je kalau dah kawin & ada anak.. kenapa disebabkan kontrak dengan MIG kau kena sorok2 status.. nyampah!!

    ReplyDelete
  5. Kita doakan terbaik..kita xtau mslh mereka yg sbnr n sbb smbnyikan perkahwinan

    ReplyDelete