Assalamu'alaikum, hai... Tengok! Budak bijak ... Actually... Alia suka tengok channel ceria . Semalam... Sedang aku tenga...

Ada Hati Nak Tukar Channel TV

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Tengok! Budak bijak...


Actually... Alia suka tengok channel ceria. Semalam... Sedang aku tengah layan berita. Tetiba Alia bawak remote. Duduk depan tv... Halakan remote ke tv sambil sebut "toi..toi...toi". Seperti ada sifu ajar... Hurmm... Nak tengok Upin Ipin ler tu. Kalau dok berkata gitu. Kalau bagi aku... Sure tak layan permintaan dia. Confirm! Remote tu aku sembunyikan. 

Tapi... Satu aku suka kat Alia. Bila kita terus terang bagitau Upin Ipin takde masa tu. Dia tak melalak pun. Tapi... Kalau kita sengaja tarik remote terus. Sure melalak. Dia sekarang dah pandai beremosi... Huhu.

Macam-macam feel dia sekarang ni. Sabo jelah ^_<.




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. alolololo.. comelnye~
    nak tukar chanel sendirik yer~

    ReplyDelete
  2. Comel..pandai pula tu..kecil-kecil dah boleh paham..senang ibu dia kan..:)

    ReplyDelete
  3. comel alia ni,pandai dia ye nak explanation,klu main rampas je kan ke tak sopan..Alia yg kecik pun ada perasaan gak tau.hehe

    ReplyDelete