Assalamu'alaikum ♥, Best giler harini... Seharian takde line internet. Actually... Aku pengguna Celcom tegar. Seingat aku. Time a...

Lansung Takde Line Internet

/
1 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Best giler harini... Seharian takde line internet. Actually... Aku pengguna Celcom tegar. Seingat aku. Time aku pregnant dulu je pernah guna Maxis dalam beberapa bulan. Sebab tak berapa nak laju... Aku tukar. Kat sini... Coverage untuk Maxis macam tak berapa nak kuat.

Entah! Dua tiga harini line teruk. Maybe cuaca kot menyebabkannya. Paling teruk. Harini... Lansung takde coverage sejak subuh tadi. Boring giler. Lansung tak dapat nak update blog.

Nak draft entri... Idea tak menjadi. Apa aku buat. Layan Alia dan tidur jelah. Lagi cuaca sejuk. Apalagi... Memang syoklah tidur. Hikhik...

Tapi kan... Dalam line takde pun. Masih dok pikir blog tak ber'update... Apalah! Maybe dah biasa update setiap hari kot. Tu yang rasa pelik bila tak update... Walaupun cerita aku entah apa-apa kan... Dan tak sehebat blogger otai. Haha... Ada hati tu nak update setiap hari...

Sabo jelah yer ^_<.

Akhirnya... Jam 7++ malam baru ada coverage. Ambik kau! 




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. internet takde spoil semua...org dulu2 ok je xde ni semua..haihai... kita pun xbleh oooo...something wrong somewhere...hik

    ReplyDelete