Assalamu'alaikum ♥, Hari Jumaat, lepas waktu sekolah... Kami 3 beranak keluar ke Bandar Bintulu. Biasa... Keja hujung bulan. Bila...

Downy Perfume Collection

/
3 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Hari Jumaat, lepas waktu sekolah... Kami 3 beranak keluar ke Bandar Bintulu. Biasa... Keja hujung bulan. Bila hari gaji je. Confirm! Pegi shopping barang dapur. Cuma... Bulan ni je lewat keluar... Sebabnya baru je lepas bercuti last 2 weeks kan.... Cuti raya. So... Malas nak keluar. Boleh? Hikhik...

Masa shopping. Dalam list belian... Akan beli softlan... Seperti biasa. Itu pewangi baju yang kami pilih. Entah! Kali ni tetiba nak try downy parfum collection. Entah wangi ke tidak?


Nak dijadikan cerita... Balik je rumah semalam terus cuci baju try masukkan downy perfume collection pada bilasan terakhir. Wah! Memang wangi tau... Serius! Lembut je bau. Walaupun 1 pek yang 900g tu harganya RM10.90. Tapi... Berbaloi beli. Wangi!!!... Lebih wangi daripada softlan. Bukan nak bodek. Tapi sekadar pendapat aku yang dah beli. First time beli pun dah kecoh kan...

Bukan tu je... Sempat jugak rembat Kopiko L.A Coffee. Even takde dalam senarai shopping. Hikhik...




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. yg kopi kopiko tu macam sedap je tgok iklan dia. tergoda muni.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah... Fiza pun. Tu yang beli tu. Nak try rasa. Terliur pulak tengok :)

      Delete
  2. saya tak tahan bau wangi2 ni.. pening.. hehehe

    ReplyDelete