Assalamu'alaikum ♥, Tak lama lagi AF akan bersiaran di Astro. Tak silap bulan September ni. Hai... Melanda lagilah demam AF. Perc...

Tonton Akademi Fantasia 2013

/
2 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Tak lama lagi AF akan bersiaran di Astro. Tak silap bulan September ni. Hai... Melanda lagilah demam AF. Percaya tak. Before ni... Rumah kitorang takde Astro waima di rumah kami di kampung. Dulu time kami masih belajar. Mak lansung totally out. Tak boleh ada Astro. Konon nanti lalai. Tapi... Sekarang cuma tinggal sorang lagi adik masih belaja di 'U', mak bagi chance pasang Astro. Hikhik... Bukan kata kami yang syokkkk... Mak pulak dah selalu dok tanya bila 'kilauan emas' bersiaran. Tu dia... Betapa berpengaruhnya tv kan!. Bukan takat orang muda aje terpengaruh. Orang tua pun...

Nampak tak... Memang ketinggalan sungguh. Orang dah ke bulan. Aku masih ketinggalan. 

Nak dijadikan cerita... Tak pernahlah tengok AF before ni. Kenal diorang Mawi, Hafiz pun melalui media massa lain. Jakun tak. Tumpang dengar jelah orang dok sibuk Afundi di handphone.

Tahun ni punya AF... Tak tau lagi. Walaupun ada Astro, Dapat ke tidak menonton AF. Ye la... Kekadang tu. Kalau dah penat... Jam baru pukul 9. Dah tebongkang tido. Macam mana nak tengok. 

Dengar cerita tahun ni punya AF orang lain jadi hos. Ada yang kata Zizan akan jadi hos AF. Betul atau tidak. Tunggu jelah kan... Tak yah kecoh-kecoh. Hikhik...

Minat ke dengan Zizan?




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. af kali ni entah macam mana rupa..sebelum ni kata nak of je af tetiba ada yg baru..kita tgok nti...;)

    pasal zizian tu minat gitu2 je..klu johan muni suka.hehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah tengok AF jugak dan tak berapa nak minat pun program hiburan macam ni

    ReplyDelete