Back to Top

05 August 2013

Ramai Jemputan Untuk Main Candy Crush Saga



Assalamu'alaikum ♥,
Aku tengok kat Facebook. Ramai yang invite aku untuk main candy crush saga. Saban hari... Mesti ada jemputan. Hikhik... Kan best kalau jemputan tu. Jemputan makan ke. Ni game... Apo lah!


Sekarang ramai yang terjebak dengan candy crush saga. Hubby pun... Berjangkit dengan aku. Dulu first main. Kalau nyawa dah habis. Automatik dia stop main. Tapi...Sekarang... Dah tau cara dapatkan nyawa candy crush saga dengan mudah... Kemain dia main. Tak bagi peluang lansung kat aku. Sabo jelah. Tapi takpo haihh... Mana ada masa nak main sangat. Lagi-lagi melayan karenah Alia yang macam-macam. 

Candy crush memang membuatkan kita leka! Hikhik...

Bicara Kata : Aku still stuck di level 65. Lama dah tak sambung main. Hikhik... Boleh pulak stop main yer.


4 comments:

  1. ramai sgt yg ajak main..sy pun sama.malas layan benda melekakan cmni.eceh!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Kadang2 sampai 10 jemputan main. Malas nak layan.

      Delete
  2. oh ye selamat hari raya.maaf ahir batin utk fiza sekeluarga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jugak Muni. Maaf zahir dan Batin :)

      Delete