Assalamu'alaikum ♥, Ni kisah before balik umah mak aku. Raya ke-4. Merajuk punya pasal... Usu bagi Alia chance main kereta contr...

Main Kereta Control

/
0 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Ni kisah before balik umah mak aku. Raya ke-4. Merajuk punya pasal... Usu bagi Alia chance main kereta control. Bila dapat... Kemain lagi dia main. Pandu kereta tanpa lesen dan etika. Hikhik... Asyik langgar dinding je keja Alia. Tau pulak dia nak pegang dan tekan remote control kereta tu. Budak kan... Pemerhatian memang tajam. Sekejap je dah reti main.


Kalau real punya kehidupan. Confirm! Kena saman. Main langgar je. Nak-nak traffik light.

Teringat aku... Raya ke-4. Perjalanan balik ke umah mak aku. Mak aii... Memang ramai pemandu pecut walaupun bukan tempat untuk pecut. Sepanjang perjalanan 5 jam... 2 buah kereta 'berlantak'. Nasib baik takde yang maut. Kereta bercium sikit je.

Hubby pulak... Memang tak berani bawak laju. Paling laju pun 120. Mana taknya... Laju sikit. Confirm! Kena sound dengan aku. Part memandu... Memang aku cerewet habis. Memang tak tido belakang... Hubby ngantuk. Confirm! Aku paksa berhenti. Rest kejap. Hikhik... Kuasa kuku besi. Siapa nak lawan ^_^.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: