Back to Top

26 August 2013

BE/CPUV Lagi Dari Nuffnang



Assalamu'alaikum ♥,


Alhamdulillah... Kalau last week. Nuffnang bagi CPUV Twisties dan CPUV Mortal Instrument. This week... CPUV Syampu Dove pulak. Mesti ada info terbaru kan dari Dove. Nak tau rajin-rajin ler klik iklan Dove andai ada yang tertengok iklan tersebut tengah menari di blog ni. Hikhik...

Alhamdulillah... Rezeki orang nak bagi. Big thanks to pihak Nuffnang kerana terus memberi CPUV Campaign kepada blog picisan seperti blog aku. Blog tak glamer pun...

Pada yang sudi singgah. Terima kasih jua aku ucapkan. Apa-apa pun teruskan dengan semangat berblogging okeh. 

Happy blogging ^_^.


6 comments:

  1. Happy blogging too..tahniah. Boleh beli kepsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Chot... Hehe. Tu lah. Nanti dah cash out nak gak beli kepsi dengan Alia :)

      Delete
  2. bestnya bila tgk ada yang on going tu bnyk..
    rezeki alia.. :)

    ReplyDelete