Assalamu'alaikum... Alhamdulillah di atas peluang dan ruang yang ada untuk aku terus bercerita dan berkongsi cerita. Seperti pern...

Terbaru Majalah iSIHAT Julai 2013

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah di atas peluang dan ruang yang ada untuk aku terus bercerita dan berkongsi cerita. Seperti pernah aku kata dalam entri sebelumnya, majalah isihat adalah antara senarai belian yang WAJIB ADA setiap kali shopping hujang  bulan. Hubby suka baca majalah iSIHAT. Tu yang wajib beli tu.

majalah isihat 2013, majalah keluaran julai 2013, majalah isihat julai 2013,

So, entri kali ni... Sedikit review dari aku mengenai kandungan majalah iSIHAT keluaran Julai 2013 dan berikut adalah tajuk-tajuk menarik terkandung di dalamnya :-
  • 5 Makanan terbaik untuk lelaki
  • 3 kunci utama raih perut sixpack
  • Lelaki terlebih makan gula, apa akibatnya
  • 8 cara semulajadi redakan gangguan perut
  • Tip berdiet di bulan puasa
Dan... Beberapa lagi tajuk lain yang sangat menarik untuk dibaca. Tak rugi beli untuk dibaca time rehat atau senggang.

Wallahualam... Aku pun tak habis lagi baca walaupun dah dua hari beli. Hurmmm... Apa-apa pun entri ni bukanlah entri berbaur promote untuk tujuan dapat duit ke apa... Just nak share as a info pada yang minat baca majalah iSIHAT. ( Perasan la tu... Macam ada orang nak baca sangat entri dia ).

Sabo jelah!




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: