Assalamu'alaikum ♥, Dulu... Pernah buat resepi sotong bakar untuk juadah berbuka. Bahan pun sikit... Memang sedap dan mudah. Nak...

Resepi Sotong Bakar Ringkas Untuk Berbuka

/
4 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Dulu... Pernah buat resepi sotong bakar untuk juadah berbuka. Bahan pun sikit... Memang sedap dan mudah. Nak-nak untuk berbuka puasa. Memang wallah. Marvelous!!! Bak kata Rajit dalam Upin Ipin. Yummy hingga menjilat jari ^_^.


So... Berikut adalah bahan dan cara buat sotong bakar paling mudah aku rasa yang aku maksudkan. Just right click and save image if ada yang nak resepinyalah kan. Sodap weii. Siap promote lagi...


Plan before puasa nak carik resepi mudah untuk berbuka dan tempek di blog sebagai rujukan. Alih-alih hajat tak kesampaian. Aku share jelah resepi mudah yang pernah aku buat.

Tapi... Resepi tak banyak mana pun. Still mengasah skill memasak lagi. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. mudah..nampak sedap je kak..hehe

    ReplyDelete
  2. yg penting masak sndiri cnfrm kne mkn jugak..hahah..jadila..

    ReplyDelete