Assalamu'alaikum ♥, Lagi 2 minggu mesti ramai yang dah start buat biskut atau kek untuk raya kan. Confirm!... Aku jenis yang suk...

Resepi Biskut Mudah Untuk Raya

/
1 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Lagi 2 minggu mesti ramai yang dah start buat biskut atau kek untuk raya kan. Confirm!... Aku jenis yang suka buat biskut simple tapi sedap. Murah... Nak jimat sebenarnya. Haha... Yelah! Bukan juadah untuk tetamu je kena kira. Banyak lagi right!

Bercakap pasal resepi biskut raya yang mudah. Entri kali ni... Aku nak share sikit antara resepi biskut yang pernah aku buat iaitu Biskut Aprikot dan berikut adalah resepinya :-


Sangat mudah untuk dibuat. Bahan pun senang je nak dapat. Hehe... Seawal pagi dah share resepi yer. 

Selamat mencuba! 





ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. tahun ni muni tak buat kuih kot.alasan ada nak kecik boleh?

    ReplyDelete