Assalamu'alaikum ♥, Ni kisah semalam. Alhamdulillah... Sempat jugak aku buat agar-agar simple dan popia mini buat Alia dan se...

Menu Pencuci Mulut Mudah Untuk Berbuka Hari Ke-2

/
1 Comments


Assalamu'alaikum ♥,

Ni kisah semalam. Alhamdulillah... Sempat jugak aku buat agar-agar simple dan popia mini buat Alia dan sekali buat berbuka untuk second day puasa.

Alhamdulillah... Walaupun di sini tiada bazar ramadhan seperti di tempat lainnya. Al-maklumlah perkampungan orang Ulu. Nak tak nak masak sendiri. Takde masalah pun. Still boleh survive. Chewah! Bahasa... Tapi... Bagus jugak masak sendiri. Hehe... Boleh asah skill memasak sekali. Kebersihan pun tak diragui. Yolah! Macam bersih sangat.

Begitulah cerita second day puasa kami bertiga di tempat orang. Selamat menjalani ibadah puasa hari ke-3. Semoga hari ni lebih baik daripada hari semalam.

Wallahu'alam...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. waaa..mesti sedap tu kan..
    tergugat iman..haha

    ReplyDelete