Assalamu'alaikum... Bagi aku... Pengakhiran cerita teduhan kasih sungguh drastik... Pecut . Mana taknya. Tetiba... Suami kak ...

Episod Akhir Teduhan Kasih

/
2 Comments


Assalamu'alaikum...


Bagi aku... Pengakhiran cerita teduhan kasih sungguh drastik... Pecut. Mana taknya. Tetiba... Suami kak long Iffa muncul dengan isteri baru hingga membuatkan kak long Iffa marah dan sedih.

Tetiba... Semua jadi insaf termasuk mak tiri dan bekas ibu mertua Iffa. Jeny pulak muncul dan jumpa Ehsan untuk memberitahu perkara sebenar. Nurlisa pun muncul dalam masa yang sama. Wah! Cepatnya jalan ceritanya... Sehingga sampai satu tahap mereka datang bersemuka dengan Ayu.

Ayu yang tak dapat terima kebenaran yang Jeny dah pun ceritakan perkara sebenar kepada Ehsan... Pergi tanpa berkata apa. Akhirnya... Ayu dilanggar kereta dan cedera parah pada bahagian otak menyebabkan Ayu masuk hospital gila.

Kemuncak cerita... Ibu tirinya. Semakin sihat. Si ijat pulak bekerja dengan Ehsan. Kak long Iffa berhenti kerja untuk jaga anaknya. Akhir sekali Iffa mengandung dan Adam pun dah besar... Dan tetiba Iffa sakit perut dan di bawa ke hospital. 

Selesai... Macam tu jer pengakhirannya. Hurmmm... Oklah jugak.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. tq ye fiza update endingnya..tau gak la serba sedikit sbb tak penah ikut cerita ni.hehe

    ReplyDelete
  2. saya langsung tak tengok cite ni..haaha..teruk betul..xpela, kalau rajin nti try layan kat tonton je la..hehe

    ReplyDelete