Assalamu'alaikum ♥, Kisah semalam... Alia dah reti suap sendiri. Senang sikit maknya . Tapi kadang-kadang je suap sendiri. Selebihn...

Breakfast Suap Sendiri

/
2 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Kisah semalam...
Alia dah reti suap sendiri. Senang sikit maknya. Tapi kadang-kadang je suap sendiri. Selebihnya aku yang suapkan.


Breakfast semalam. Alia minum susu dengan sekeping canai. Aku dan hubby tukang tengok jelah. Bulan puasa. Kalau bukan bulan puasa. Confirm! Kami tumpang sekaki. Hehe... Suka usik Alia. Kalau kita mintak. Confirm! Dia akan cakap 'mau' mean 'sik mauk' ( tak nak ). Lepas tu tarik muka.

Sambil tengok dia breakfast, sempat jugak aku tangkap muat gambar dia. Nasib baik gambar cantik. Selalu... Lebih banyak shaking dari elok.

Begitulah kisah cinta hati kami untuk hari ahad yang malas. Hikhik... aku malas betul nak update blog. Study untuk exam pun entah apa-apa. Boleh ke tidak  aku jawab nanti ek!











ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. selamat pg&salam ramadhan # 13
    amboi mkn x sempat nk bersila dah.hehe

    ReplyDelete
  2. amboii, gnasnya alia dduk..hehehe

    ReplyDelete