Assalamu'alaikum ♥, Alhamdulillah... Hari ni dah masuk hari ke-5 kita berpuasa . Kejapnya masa berlalu. Sejak berpuasa aku tak la...

'Best Ke Demi Dia?'

/
0 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Alhamdulillah... Hari ni dah masuk hari ke-5 kita berpuasa. Kejapnya masa berlalu. Sejak berpuasa aku tak layan slot akasia demi dia. First and second episod je aku tengok. Lagipun aku tak minat sangat dengan lakonan Elfira Loy. Cerita cinta antara Zack dan Azura macam tak best je aku tengok. Tapi... Itu cuma sekadar pendapat je. 

Dekat FB aku pun takde yang update status pasal demi dia. Hari tu... Masa teduhan kasih ditayangkan... Kemain lagi update status pasal teduhan kasih. Sampai boring aku baca. Ada pulak tu siap tukar nickname FB dengan teduhan kasih. Betapa popularnya hits teduhan kasih. 

Sumber gambar daripada www.freemalaysiatoday.com

Demi dia pulak... Entah! Adakah disebabkan bulan puasa atau memang tak berminat?

Aku... Memang tak minat nak tengok. ^_^.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: