Assalamu'alaikum ♥, Tadi... Seawal pagi aku blogwalking stuck di blog www.maszull.blogspot.com . Terbaca entri bertajuk 'Tam...

Bercuti Di Miracle Garden, Dubai

/
1 Comments


Assalamu'alaikum ♥,
Tadi... Seawal pagi aku blogwalking stuck di blog www.maszull.blogspot.com. Terbaca entri bertajuk 'Taman bunga paling ajaib, Miracle Garden Dubai"... Lalu membuatkan aku tertarik untuk mencari info di google mengenainya.

Sumber info daripada foursquare.com

Dubai Miracle Garden... Sungguh cantik namanyakan. Taman yang dikatakan taman paling ajaib yang mempunyai pelbagai jenis bunga. Malah, direkabentuk dalam pelbagai rupa. Satu tempat yang menarik untuk dilawati. Itu komen aku yang just baca daripada komen-komen orang yang dah pegi sana. Tapi... Seriously... Tengok gambar pun kita dah tau ia memang menarik.

Kalau diberi peluang sapa tak nak pergi sana kan. Bercuti di Miracle Garden Dubai... Huhu. Pasti seronok. Berangan jelah... Di Sarawak pun baru sikit tempat aku pegi. Inikan pulak nak pegi jauh. 






ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: