Assalamu'alaikum... Tulah masalahnya... Bila dah start main game. Memang terjebak terus selagi tak mencapai target. Sebab tu... A...

Terjebak Main Candy Crush Saga

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Tulah masalahnya... Bila dah start main game. Memang terjebak terus selagi tak mencapai target. Sebab tu... Antara sebab musabab aku tak main game adalah takut untuk ketagih. Haha... Tapi terjerat jugak akhirnya ●_●.

Aku terjerat main candy crush pun time kenduri kawin adik aku. Adik pompuan aku kemain lagi main. Sambil suap anak dia makan pun sempat main. Haha... Yolah tu! Aku tengok dia main. Macam best. Apalagi... Download dan main. Fuh! Memang ketagih dibuatnya. Tapi... Sedih. Right now, aku still stuck di level 32. Huwaaa... Tapi. Aku ada tip. Kalau nak dapatkan lives candy crush saga tanpa connect FB, just tukar je jam di handphone atau laptop 2 jam kehadapan. Confirm! Dapat lives balik untuk terus bermain. Hehe...

Orait! Tu je...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: